Godt at vide

Hvad skal du have med, når du kommer?
Ingenting…!
Jeg stiller håndklæder, lagner osv. til rådighed. Har du en besked fra læge, kiropraktor eller fysioterapeut kan du med fordel tage den med.

Hvordan foregår behandlingen?
Din behandling starter med en kort samtale om dine behov, så der kan lægges mest vægt på de områder der er vigtige for dig. Mange har bare lyst til at få løsnet op i hele muskulaturen.

Hvad kan du selv gøre før behandlingen?
Det er en fordel, hvis du er rimeligt afslappet allerede, når du kommer. Nogle tager et varmt bad før, at de tager til behandlingen. Undgå at indtage et større måltid lige før behandlingen.

Er der noget, du skal være opmærksom på efter behandlingen?
Lige efter behandlingen er det helt normalt at være lidt konfus. Når behandlingen er færdig, får du udleveret vand, som du bør drikke med det samme. Du kan med fordel drikke ekstra meget vand efter behandlingen – også dagen efter. Får du hovedpine efter behandlingen skyldes det sikkert, at du har drukket for lidt vand.

Kan du behandles selvom du er syg?
Det afhænger naturligvis af sygdommen. Har du feber, skal du ikke behandles, da din kropstemperatur hæves yderligere ved behandlingen. Kræftpatienter behandles kun, hvis det er aftalt med læge. Kontakt mig før behandlingen og hør nærmere, hvis du er syg.

Hvad med alkohol?
Klienter der er påvirket af alkohol eller stoffer behandles ikke.

Bemærk
Jeg behandler ikke børn og unge under 15 år, uden at der er en forælder eller en værge tilstede. Jeg behandler kun 15 til 18-årige, hvis der er givet tilsagn fra en forælder eller værge, som også er velkommen til at overvære behandlingen.